27 Seizoenplaatsen

Van de 120 plaatsen zijn er 27 op een apart veld als seizoenplaats ingedeeld. De seizoenkampeerders hebben een eigen gedeelte van de camping. Seizoenkampeerders kamperen met eigen toercaravan met voortent en/of bijtentje zonder extra bouwwerken hekjes e.d.. Deze plaatsen hebben 10 ampère aansluiting, water en riool aansluiting.

De seizoenplaatsen zijn donkergroen aangeven op de plattegrondDe overige nummers oranje aangegeven zijn de standaardtoeristische plaatsen en de groene tentjes geven het trekkerstentenveld aan.

Een seizoenplaats wordt gehuurd van 1 april (of zoveel eerder als Pasen valt) tot +/- 31 oktober. De caravans mogen tegen een vergoeding in de winter blijven staan, voortent e.d. moet dan wel zijn afgebroken en opgeruimd. Buiten het seizoen mag men niet verblijven op de camping maar natuurlijk wel af en toe komen kijken hoe het er bij staat.

De seizoenplaatsen houden wij voor 50+. d.w.z. niet geschikt voor gezinnen met kinderen. Natuurlijk is het wel mogelijk dat opa en oma visite of logee's krijgen van hun kleinkinderen. Gezinnen met kinderen zijn wel van harte welkom om te komen kamperen op de andere veldjes van de camping.

Voor deze seizoenplaatsen hanteren wij een wachtlijst. Heeft u interesse in een seizoenplaats loop dan eens binnen bij ons in de receptie tijdens het seizoen, tussen 9:00u tot 12:00u en 13:00u - 17:00u. Dan kunnen we kennismaken, kunt u de camping verkennen en krijgt u informatie mee.

Tot ziens op Warnsborn!