Camping Warnsborn. Hier begint de Veluwe!

Wij zijn gesloten. Wij openen onze camping weer op 1 april 2021. Reserveren voor 2021? Klik hier.

Camping Warnsborn is een sfeervolle ANWB charme camping, gelegen op één van de mooiste landgoederen van de stichting "Het Geldersch Landschap". Ons 3,5 ha. grote terrein ligt in een prachtig loofbos aan de rand van Arnhem. De oeroude beuken en eiken beschutten u goed tegen de wind.

Kamperen op de veluwe nabij een mooie stad

Goede busverbinding naar Arnhem centrum (4km). In een straal van 3km rondom de camping gelegen: Burgers Zoo, Nederlands Openluchtmuseum, ingang Nationaal Park de Hoge Veluwe, Sonsbeekpark met het Watermuseum. Direct vanaf de camping vele knooppuntfietsroutes en wandelroutes.

De indeling van het terrein is speels en door het mooie gras en de ligging geeft het velen een "buitenlands" gevoel. Een gevoel dat wordt versterkt door de vele nationaliteiten die op "Warnsborn" komen.

In het prachtige heuvelachtige bosgebied van meer dan 700 ha kunt u heerlijk fietsen of wandelen. De stad en de vele voorzieningen nodigen u uit om er eens lekker op uit te gaan. Voor de kleintjes hebben we een gezellig en veilig speeltuintje.

De "kleine tentjes" hebben een heel eigen stuk van de camping. Mensen van alle leeftijden uit de hele wereld genieten hier van de rust en natuur van "Warnsborn". En bent u na het wandelen, fietsen of spelen toe aan een goede wasbeurt.... we hebben schoon en verwarmd sanitair.

Warnsborn is niet geschikt voor groepen, jongeren, tijdelijk wonen, overnachtingsplaats voor werkers en voor feesten. Wel ideaal voor echtparen, koppels, alleengaanden en gezinnen met kinderen tot ongeveer 10 jaar. Om heerlijk rustig toeristisch te kamperen, de omgeving te ontdekken, te fietsen/wandelen, daguitstapjes te maken.

Wij, Felix en Margo & Bas en Lotte, heten u van harte welkom

April  tot 25 Oktober 2020

Kenmerk label CoronaNL.png