Camping Warnsborn. Hier begint de Veluwe!

Camping geopend van 1 april tot 30 oktober 2022, in 2023 van 1 april tot 1 oktober

Klik hier voor onze aankomst - en vertrektijden / Klik hier om een reserveringsaanvraag te doen.

Camping Warnsborn is een sfeervolle ANWB charme camping, gelegen op één van de mooiste landgoederen van de stichting "Het Geldersch Landschap". Ons 3,5 ha. grote terrein ligt in een prachtig loofbos aan de rand van Arnhem. De oeroude beuken en eiken beschutten u goed tegen de wind.

Kamperen op de veluwe nabij een mooie stad

Goede busverbinding naar Arnhem centrum (4km). In een straal van 3km rondom de camping gelegen: Burgers Zoo, Nederlands Openluchtmuseum, ingang Nationaal Park de Hoge Veluwe, Sonsbeekpark met het Watermuseum. Direct vanaf de camping vele knooppuntfietsroutes en wandelroutes.

De indeling van het terrein is speels en door het mooie gras en de ligging geeft het velen een "buitenlands" gevoel. Een gevoel dat wordt versterkt door de vele nationaliteiten die op "Warnsborn" komen.

In het prachtige heuvelachtige bosgebied van meer dan 700 ha kunt u heerlijk fietsen of wandelen. De stad en de vele voorzieningen nodigen u uit om er eens lekker op uit te gaan. Voor de kleintjes tot ongeveer 10 jaar hebben we een gezellig en veilig speeltuintje. 

De "kleine tentjes" hebben een heel eigen stuk van de camping. Mensen van alle leeftijden uit de hele wereld genieten hier van de rust en natuur van "Warnsborn". En bent u na het wandelen, fietsen of spelen toe aan een goede wasbeurt.... we hebben schoon en verwarmd sanitair.

Warnsborn is niet geschikt voor groepen, jongeren, tijdelijk wonen, overnachtingsplaats voor werkers en voor feesten. Wel ideaal voor echtparen, koppels, alleengaanden en gezinnen met kinderen tot ongeveer 10 jaar. Om heerlijk rustig toeristisch te kamperen, de omgeving te ontdekken, te fietsen/wandelen, daguitstapjes te maken.