Boek nu een Juni maandarrangement

fietsenopdehei webversie.jpg

De Junimaand is een van de mooiste kampeermaanden.

Boek nu een arrangement en verblijf voor slechts € 415,-- ( = slechts 13,83 euro per dag) van 1 tot 30 Juni op een mooie kampeerplek bij ons op het mooie landgoed Warnsborn.

Dit arrangement is voor 2 personen en inclusief 6 ampere elektra (geen meter dus vrij gebruik), plaats voor 1 auto + kampeermiddel, warmwater voor afwas en in wasruimten. Extra kosten: 60 cent voor 5 minuten warme douche.

Buiten het seizoen tot 2 Januari zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Bij interesse vult u het reserveringsformulier op deze website in dit is een vrijblijvende aanvraag. Wij geven dan de vrije plaatsnummer en de ligging per email aan u door waarna u een keuze kunt maken als u dat wenst. Reserveren per email kan dus het hele jaar door, in de maanden november tot maart kan het zijn dat het enkele dagen duurt voordat wij reageren.

Junimaand is tevens ook de KGC fietsmaand. Dus ook bij ons op Warnsborn krijgt u bij een verblijf van minimaal 3 nachten een fietsroute bewaarmap met mooie fietsroutes te fietsen via het fietsknooppuntroute systeem. Natuurlijk hebben wij ook gewoon nog onze klappers waaruit u fietsroutes en ook wandelroutes kunt lenen.

KGC betekend overigens: Karaktervolle Groene Campings - voorheen Kleine groene campings geheten. Wij hebben ons met 32 campings vereningd welke mooi gelegen zijn, goed verzord en het gastheer/gastvrouw-schap hoog in het vaandel staat. D.w.z. dat KGC beheerders u met plezier ontvangen op een hele mooie locatie.

Tot ziens op Warnsborn!

« Terug