Reserveren ( ook voor 2022) doe het nu! en lees dit even:

Kenmerk label CoronaNL.png

Veilig kamperen op Warnsborn. Ons toiletgebouw is zeer goed schoon en zeer goed geventileerd. WC's, douches, wasruimten zijn niet onder 1 dak maar allemaal verschillende ruimtes via buiten te bereiken. Om het voor iedereen prettig te houden laten we de wasbakken in de dames en heren wasruimten nog om en om afgesloten dit seizoen. De afwasplaatsen zijn aan de buitenzijde onder het afdak, hier laten we aan 2 zijden 1 bak afgesloten en aan 2 zijden zijn alle bakken open. Voor ieder wat wils, toch nog afstand of naast elkaar. De douches zijn en blijven allemaal open.

--------------------------------------------------------------

Heerlijk kamperen kan nog tot 31 oktober.

-----------------------------------------------------------

Heeft u plannen voor 2022? Ben er op tijd bij en reserveer nu een mooie april, mei, juni, September of naseizoen-plaats en maak gebruik van het voordeligere maandarrangement. Ook uw Paasweekend/vakantie, meivakantie, zomervakantie of uw tussendoor vakantie kunt u nu al reserveren, definitief bevestigen doet u dan in december/januari.  Op dit moment (1 oktober) lukt het 2022 reserveren online nog niet. Bel ons dan kan het telefonisch.

-----------------------------------------------------------

Nog niet bekend bij ons: Reserveer dan direct via deze link: https://www.campingwarnsborn.nl/nl/reserveren#verblijf
Zijn uw gegevens al bij ons bekend dan hoeft u het formulier niet perse in te vullen (mag wel) reserveren kan dan via de mail info@campingwarnsborn.nlmet vermelding van: periode, plaatsvoorkeur, naam, postcode, huisnummer, mobiel telefoonnummer. 

Stuurt u ons een vraag via info@campingwarnsborn.nl, vermeld dan meteen even het kampeermiddel, het aantal personen en de leeftijden en wel of geen huisdier. Dan kunnen wij uw vraag beter beantwoorden met geschikte plaatsnummers.

Bekend of niet bekend, bellen mag altijd:026 44 234 69.van 8:45u tot 9:30 en om 13uur en 19uur. zijn drukke receptiemomenten, geen gehoor? bel op een ander tijdstip.

------------------------------------------------------------

Bij ons kunt u veilig kamperen. Wij houden de regels van het RIVM in acht en onze gasten ook. Wij volgen de de protocollen van de RECRON en de ANWB. Natuurlijk houdt u zich ook aan alle voorgeschreven RIVM hygiene maatregelen. 

  • Houdt minimaal 1.5m afstand van andere personen: deze regel is officieel vervallen maar blijf rekening houden met elkaar.
  • Blijf thuis bij verkoudheid of griep verschijnselen. 
  • Hoest en nies in uw ellenboog.
  • Was geregeld uw handen.
  • Ontvangen van bezoek: een gezelschap van verschillende huishoudens mag in totaal uit maximaal 6 personen bestaan. Dit is inclusief u als gast, uw bezoek en kinderen.
  • Laat het toilet, douche, wastafel, afwasbakken net zo schoon of nog schoner achter dan u deze aangetroffen heeft. Wij reinigen deze extra om de paar uur.
  • Houdt de camperstort, chemischtoiletstort, handwasbak schoon voor de volgende gebruiker. (ook wij ontsmetten deze regelmatig nog extra).
  • Wordt u ziek tijdens uw verblijf: kom niet zelf naar de receptie en gebruik enkel uw eigen sanitair. Bel uw eigen huisarts of onze huisarts/huisartsenpost (zie informatieboekje wat u ontvangt bij aankomst) en bel ook naar ons zodat wij op de hoogte zijn. Blijf in uw kampeermiddel en volg het advies van de arts.

Zo kan iedereen genieten van een zorgeloos verblijf.

Vragen? wij horen het graag! Tot ziens bij Felix, Margo, Bas en Lotte

Kenmerk label CoronaNL.png

« Back