Reserveren doe het nu! en lees dit even:

Kenmerk label CoronaNL.png

Hoog en droog op camping Warnsborn! 60meter boven NAP dus geen wateroverlast. Ook Arnhem centrum droog.

Boek nu uw Septembermaandarrangement. Er zijn nog mooie plaatsen vrij!!

Veilig kamperen op Warnsborn. Ons toiletgebouw is zeer goed schoon en zeer goed geventileerd. WC's, douches, wasruimten zijn niet onder 1 dak maar allemaal verschillende ruimtes via buiten te bereiken. De afwasplaatsen zijn aan de buitenzijde onder het afdak en zijn net als de wasbakken om en om afgesloten om de 1.5m tussen personen te kunnen aanhouden.
U loopt met uw reservering dus geen extra risico. 

--------------------------------------------------------------

U kunt ook kiezen voor een van de voordeligere maandarrangementen 2022: aprilmaand - junimaand - september en/of oktober maand. Zie prijslijst. of klik hierop deze link

september, oktober 2021  nog mooie plaatsen vrij.

-----------------------------------------------------------

Nog niet bekend bij ons: Reserveer dan direct via deze link: https://www.campingwarnsborn.nl/nl/reserveren#verblijf
Zijn uw gegevens al bij ons bekend dan hoeft u het formulier niet perse in te vullen (mag wel) reserveren kan dan via de mail info@campingwarnsborn.nl met vermelding van: periode, plaatsvoorkeur, naam, postcode, huisnummer, mobiel telefoonnummer. 

Bekend of niet bekend, bellen mag altijd: 026 44 234 69.

-----------------------------------------------------------

Bij ons kunt u dus ook in 2021 veilig kamperen. Wij houden de regels van het RIVM in acht en onze gasten ook. Wij volgen de de protocollen van de RECRON en de ANWB. Natuurlijk houdt u zich ook aan alle voorgeschreven RIVM hygiene maatregelen. 

  • Houdt minimaal 1.5m afstand van andere personen.
  • Blijf thuis bij verkoudheid of griep verschijnselen. 
  • Hoest en nies in uw ellenboog.
  • Was geregeld uw handen.
  • Ontvangen van bezoek: een gezelschap van verschillende huishoudens mag in totaal uit maximaal 6 personen bestaan. Dit is inclusief u als gast, uw bezoek en kinderen.
  • Laat het toilet, douche, wastafel, afwasbakken net zo schoon of nog schoner achter dan u deze aangetroffen heeft. Wij reinigen deze extra om de paar uur.
  • Houdt de camperstort, chemischtoiletstort, handwasbak schoon voor de volgende gebruiker. (ook wij ontsmetten deze regelmatig nog extra).
  • Wordt u ziek tijdens uw verblijf: kom niet zelf naar de receptie en gebruik enkel uw eigen sanitair. Bel uw eigen huisarts of onze huisarts/huisartsenpost (zie informatieboekje wat u ontvangt bij aankomst) en bel ook naar ons zodat wij op de hoogte zijn. Blijf in uw kampeermiddel en volg het advies van de arts.

Zo kan iedereen genieten van een zorgeloos verblijf.

Vragen? wij horen het graag! Tot ziens bij Felix, Margo, Bas en Lotte

Kenmerk label CoronaNL.png

« Back