Kamperen mogelijk, lees hier.

Kenmerk label CoronaNL.png

Belangrijke informatie, lees verder

Zoals landelijk bekend gemaakt 6 mei door onze minister: De camping is geopend maar het sanitairgebouw blijft gesloten tot 1 juli.

Met een camper, caravan of vouwwagen voorzien van eigen sanitaire voorzieningen kunt u komen kamperen op Warnsborn. (chemisch toilet kunt u wel gewoon legen, drinkwater kunt u tappen, heet water ook en alle plaatsen zijn inclusief 6 ampere elektra). Het kamperen met een trekkerstent is helaas niet mogelijk. Een tent op een standaardplaats met een portipotti wel.

Trekkershutten huren: u krijgt bij de huur van een trekkershut een sleutel voor een toilet van ons sanitairgebouw. douchen kan helaas niet. even wassen aan de buitenkraan wel.

Natuurlijk houdt u zich aan alle voorgeschreven hygiene maatregelen. Ook wij houden ons aan de richtlijnen van de RIVM.

  • Houdt minimaal 1.5m afstand van andere personen.
  • Blijf thuis bij verkoudheid of griep verschijnselen.
  • Hoest en nies in uw ellenboog.
  • Was geregeld uw handen.
  • Het aantal personen per plaats mag inclusief kampeerders + bezoek niet meer zijn dan 6 personen (volwassenen en kinderen).
  • Houdt de camperstort, chemischtoiletstort, handwasbak schoon voor de volgende gebruiker. (ook wij ontsmetten deze regelmatig nog extra).

Receptie is open van 9 tot 12uur (zondag vanaf 10:00u - 12:00u) en  in de middag van 13u tot 17:00u. in de avond: 19:00u - 19:30u. Broodservice mogelijk.
Reserveren mogelijk via deze website tabblad RESERVEREN. of direct via deze link: https://www.campingwarnsborn.nl/nl/reserveren#verblijf
via de mail (info@campingwarnsborn.nl), of telefonisch: 026 44 234 69.

Ons sanitairgebouw is gesloten tot 1 juli (als toiletten toch eerder open mogen krijgt u daar bericht van per email als u gereserveerd heeft in juni en u leest het hier). 4 dagen voor aankomst krijgt u automatisch een email. gebruikt u gmail of hotmail kijk dan geregeld in uw spammap.

Wij hanteren de standaard hoogseizoen en laagseizoen tarieven zoals vastgesteld voor 2020. Bij tarief inbegrepen: 1 of 2 personen, camperstort/chemischtoiletstort elektra en water tappen. (extra personen zie prijslijst).

Wij houden jullie op de hoogte! Vragen? bel of email ons.

Reserveer dus gerust voor de zomervakantie. Wij vragen een aanbetaling maar wanneer het sanitair gesloten moet blijven, Dan kan uw vakantie altijd omgeboekt worden indien nodig zelfs tot eind seizoen 2021.  

Of het nu met of zonder gebruik te kunnen maken van het sanitairgebouw, bij ons kunt u veilig kamperen. Wij houden de regels van het RIVM in acht en onze gasten ook. Zo kan iedereen genieten van een zorgeloos verblijf.

Felix, Margo, Bas en Lotte

Kenmerk label CoronaNL.png

« Back