Wij hopen u in 2022 (weer) te mogen verwelkomen!

Reserveren 2022:

Voor 2022 hebben wij nog mooie (maand)arrangementen beschikbaar. Voor kortere periodes hebben wij natuurlijk ook nog mooie plaatsen.

Klik hier voor meer informatie en onze tarieven.

Reserveren kan eenvoudig via www.campingwarnsborn.nl/reserveren of door een email te sturen (info@campingwarnsborn.nl). Vanaf 3 januari zijn wij ook weer regelmatig telefonisch bereikbaar.

Camping Warnsborn 90 jaar

Onze camping is opgericht op 1 mei 1932 en bestaat aankomend jaar alweer 90 jaar. Heeft u nog oude (zwart wit) foto’s digitaal en gemaakt op onze camping? Wij vinden het hartstikke leuk om deze te ontvangen.

Nog even dit:

Vanaf 1 april 2022 kunt u ook weer voor het seizoen van 2023 een optie nemen op een plaats. Deze optie blijft dan weer staan tot in december. In december kunt u dan de keuze maken om definitief te reserveren. Wij raden aan om tijdig een optie te nemen op uw geliefde plaats. 

Nieuwsbrief ontvangen?

Deze mail is een eenmalige mail omdat u bij ons te gast bent geweest het afgelopen seizoen. U zult geen vervolg mails/nieuwsbrieven meer ontvangen. Vanaf nu gaan wij werken met een nieuwsbriefsysteem waarvoor u aangemeld dient te zijn:

Wilt u graag (maximaal 1 á 2 keer per jaar) een nieuwsbrief van ons ontvangen? Dan kunt u zich eenvoudig aanmelden. 

Klik hier voor het aanmeldformulier.

Mocht u vragen hebben dan horen wij dat graag.

Wij wensen u alvast een fijn kampeerseizoen in 2022.

Hopelijk tot ziens op Warnsborn.

Met vriendelijke groet,

Team Camping Warnsborn
Bas & Lotte, Felix & Margo

Camping Warnsborn
Bakenbergseweg 257
6816 PB Arnhem
026-4423469
info@campingwarnsborn.nl

« Back