Vernieuwde wifi augustus 2021

logo-wifisite.jpg

Wifi ontvangst camping Warnsborn.
U heeft per dag per apparaat 15 minuten gratis wifi. Om klokrond wifi te kunnen ontvangen koopt u een unieke code in de receptie. Deze code is voortaan vanaf 1 spetember voor 2 apparaten tegelijkertijd (voorheen 1 app) en nog af te wisselen met andere apparaten.
€ 3,50 per dag/24uur. € 6,50 per 2 dagen/48 uur. € 9,00 voor 3 dagen /72uur. € 10,00 voor 4 dagen, € 11,00 voor 5 dagen. € 15,00 voor 1 week, € 20,00 voor 2 weken. € 25,00 voor 1 maand.

Wifi is niet gratis. Om in dit bosrijke gebied redelijk tot goede wifi aan te kunnen bieden investeren wij jaarlijks veel geld aan de leverancier de provider en elke 2 tot 3 jaar aan de nieuwste apparatuur en antennes. 
Eind augustus 2021 is de camping aangesloten op glasvezel en hebben we weer de allernieuwste apparatuur en antennes laten installeren.
Wij doen er alles aan om u te voorzien van goede wifi maar aangezien wij hier en daar bomen op ons terrein hebben is het bereik niet op alle plaatsen even goed.
Op dit kaartje ziet u het bereik van de 7 antennes:

Is Wifi voor u van groot belang dan geef dit aan bij het reserveren.

wifi overzicht plattegrond augustus 2021

Helaas valt de hoek van plaats 21, 22a, 22b, 22c, 47 en de hoek van 5 en 6, buiten het optimale bereik van de nieuwe antennes. Hier gaan we zo snel mogelijk mee aan de slag om dit ook voor deze mooie plaatsen te optimaliseren.
Voor alle andere plaatsen geldt dat wij altijd afhankelijk blijven van onze wifiprogramma-beheerder, de provider en alle apparatuur. Ook de kwaliteit van uw eigen apparatuur is van belang voor een goed ontvangst. Wij doen ons best maar zijn niet aansprakelijk voor het niet kunnen werken op en ontvangen van onze wifi. Is wifi voor u van groot belang dan geef dit aan bij het reserveren dan kunnen we in overleg een plaats reserveren ( binnen de groene cirkels ) waar dit mogelijk zou moeten zijn. Kiest u voor een van de 7 mooie maar niet gedekte plaatsen dan is het voor u misschien beter om wifi bij uw eigen provider te kopen zodat u 4 of 5G wifi kunt ontvangen op uw apparaat. Voor TV ontvangst kunt u bij ons digitenne huren.
Over het algemeen zijn onze gasten heel tevreden met onze wifi, veel kunnen er gemakkelijk mee tv kijken, netflixen exct, dat houden we graag zo en we blijven eraan werken om het zo te houden en verbeteren waar nodig als het kan.
Vragen? Wij horen het graag.
🌞Zonnige groeten, Felix, Margo Bas en Lotte.

« Back