Reserveren doe het nu! en lees dit even:

Kenmerk label CoronaNL.png

De plaatsen voor alleen een weekend in September zijn vol. Enkel nog plaatsen voor een langere vakantie voor minimaal 1 week beschikbaar en nog enkele plaatsen door de week voor minimaal 4 nachten.

Veilig kamperen op Warnsborn. Ons toiletgebouw is zeer goed schoon en zeer goed geventileerd. WC's, douches, wasruimten zijn niet onder 1 dak maar allemaal verschillende ruimtes via buiten te bereiken. De afwasplaatsen zijn aan de buitenzijde onder het afdak en zijn net als de wasbakken om en om afgesloten om de 1.5m tussen personen te kunnen aanhouden.

--------------------------------------------------------------

September 2021  nog mooie plaatsen vrij vanaf 7 nachten en enkele plaatsen vanaf 4 nachten.

U kunt nu wel nog kiezen voor een voordelig, oktober-maand arrangement Zie prijslijst.of klik hierop deze link

-----------------------------------------------------------

Heeft u plannen voor 2022? Ben er op tijd bij en reserveer nu een mooie april, mei, juni, September of naseizoen-plaats en maak gebruik van het voordeligere maandarrangement. Ook uw Paasweekend/vakantie, meivakantie, zomervakantie of uw tussendoor vakantie kunt u nu al reserveren, definitief bevestigen doet u dan in december/januari. 

-----------------------------------------------------------

Nog niet bekend bij ons: Reserveer dan direct via deze link: https://www.campingwarnsborn.nl/nl/reserveren#verblijf
Zijn uw gegevens al bij ons bekend dan hoeft u het formulier niet perse in te vullen (mag wel) reserveren kan dan via de mail info@campingwarnsborn.nlmet vermelding van: periode, plaatsvoorkeur, naam, postcode, huisnummer, mobiel telefoonnummer. 

Stuurt u ons een vraag via info@campingwarnsborn.nl, vermeld dan meteen even het kampeermiddel, het aantal personen en de leeftijden en wel of geen huisdier. Dan kunnen wij uw vraag beter beantwoorden met geschikte plaatsnummers.

Bekend of niet bekend, bellen mag altijd:026 44 234 69.van 8:45u tot 9:30 en om 13uur en 19uur. zijn drukke receptiemomenten, geen gehoor? bel op een ander tijdstip.

------------------------------------------------------------

Bij ons kunt u dus ook in 2021 veilig kamperen. Wij houden de regels van het RIVM in acht en onze gasten ook. Wij volgen de de protocollen van de RECRON en de ANWB. Natuurlijk houdt u zich ook aan alle voorgeschreven RIVM hygiene maatregelen. 

  • Houdt minimaal 1.5m afstand van andere personen.
  • Blijf thuis bij verkoudheid of griep verschijnselen. 
  • Hoest en nies in uw ellenboog.
  • Was geregeld uw handen.
  • Ontvangen van bezoek: een gezelschap van verschillende huishoudens mag in totaal uit maximaal 6 personen bestaan. Dit is inclusief u als gast, uw bezoek en kinderen.
  • Laat het toilet, douche, wastafel, afwasbakken net zo schoon of nog schoner achter dan u deze aangetroffen heeft. Wij reinigen deze extra om de paar uur.
  • Houdt de camperstort, chemischtoiletstort, handwasbak schoon voor de volgende gebruiker. (ook wij ontsmetten deze regelmatig nog extra).
  • Wordt u ziek tijdens uw verblijf: kom niet zelf naar de receptie en gebruik enkel uw eigen sanitair. Bel uw eigen huisarts of onze huisarts/huisartsenpost (zie informatieboekje wat u ontvangt bij aankomst) en bel ook naar ons zodat wij op de hoogte zijn. Blijf in uw kampeermiddel en volg het advies van de arts.

Zo kan iedereen genieten van een zorgeloos verblijf.

Vragen? wij horen het graag! Tot ziens bij Felix, Margo, Bas en Lotte

Kenmerk label CoronaNL.png

« Back